Frakt og retur

Alle prisene i vår nettbutikk er oppgitt inkl. mva.

Hvordan blir min ordre levert?
Alle leveringer skjer via Posten, og varene blir sendt direkte fra oss. De kan også hentes i vår butikk

Det er kjøperens ansvar å sørge for at den leveringsadressen og telefonnummer som blir oppgitt ved bestillingen er korrekt. Normal leveringstid er ca 3-7 virkedager, litt avhengig av hvor i landet du bor.

Kan jeg endre/avbestille en ordre?

Ta kontakt med oss så kan den endres så langt den ikke er pakket eller sendt

Kan jeg returnere eller bytte en vare?

Som privatkunde hos Hellsupply.no har du alltid 14 dagers angrerett. Retur må være avtalt på forhånd via Contact skjemaet vårt, eller via contact@hellsupply.no. Ved retur må varen sendes i  originalemballasjen og alle eventuelle merkelapper må legges ved. Skriv returadressen tydelig på posen.

Du har dessverre ikke muligheten til å bytte varer hos oss. Ønsker du en ny vare bestiller du denne på vanlig måte på Hellsupply.no.

Som privatkunde hos Vernekompaniet.no ber vi om at du returnerer varer med mangler til undernevnte adresse, og melder fra om returen i forkant på contact@hellsupply.no.

OBS: Det er du som kunde som har det økonomiske ansvaret for at returen kommer fram til oss.
Om du vil kunne spore returen din kan det være lurt å sende pakken som rekommandert post. Denne kostnaden må du stå for selv. Hør med nærmeste postkontor for mer informasjon om dette.

Betaling & tilbakebetaling:

Det tar ca 30 dager for oss å motta, registrere og tilbakebetale en retur.
1a) Har du betalt med kort kommer pengene for varene du sender tilbake til oss til å bli tilbakebetalt til kortet ditt i løpet av ca 10 dager etter at vi har mottatt varen.
1b) Har du betalt med faktura drar du av for varene du vil returnere og sende tilbake samt for fakturaavgiften på den opprinnelige fakturaen, og betaler så resterende beløp.
-Du får en Returmail når vi mottar returen der informasjon om fakturasaldo står.

OBS! Det er viktig at du oppgir et kontonummer på returen så vi kan gjennomføre en tilbakebetaling. Dette kan du gjøre via epost til contact@hellsupply.no eller ved å kontakte kundeservice via skjemaet i menyen.

VIKTIG INFORMASJON!
Har du fått feil produkt ber vi deg alltid kontakte oss og informere om dette. Feil kan oppstå ved at produktet har feil lagerplass og det er viktig for oss å rette opp i feilen, ellers kan du eller en annen kunde få feil produkt igjen.

Om du ikke har returetiketten kan du lage en egen på et vanlig ark og feste den på returpakken.

Returadresse:
Hellsupply AS

Mrk: Hellsupply

Address: Vogts gate 31

0474 Oslo,

 

NB: Retur må avtales på forhånd på contact@hellsupply.no.